EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Camelbak (9)

Camelbak var de første i verden som utviklet drikkesystemer, og når du kjøper en drikkeflaske eller drikkevest fra dette merket, er du sikret utstyr i verdensklasse. Med sin nyskapende produktutvikling og sitt unike design, har de vært det ledende merket innenfor bransjen siden de ble stiftet i 1989. Her hos Miinto har vi et flott og bredt utvalg, og vi garanterer at du finner en vannflaske eller drikkevest som passer perfekt til deg.

Camelbak ble grunnlagt av den tidligere sykkelrytteren Michael Eidson. Han fikk nemlig ideen til verdens første drikkesystem ut fra menneskets mest basale behov, nemlig tørsten. Han deltok i sin tid i et anstrengende og krevende sykkelløp i Texas. Alle de andre sykkelrytterne var nødt til å stoppe opp hver gang de trengte vann. Der fikk Eidson ideen om å drikke mens han fortsatt var på sykkelen, og utviklet en teknologi hvor man kunne implementere drikkeflasken sin i ryggsekken. Dermed behøvde man ikke alltid å bremse og stoppe hvis man skulle drikke. På den måten fikk han selvfølgelig en kjempefordel, men om det var nok til å vinne sykkelløpet, vet vi dessverre ikke.

Camelbak til mange formål

Hvis du skal dekke behovet ditt for væske under løpeturen, sykkelturen eller vandreturen i fjellet, så er Camelbak et opplagt valg. Det amerikanske merket leverer i dag drikkesystemer og vesker med væskeblærer til mange soldater, idrettsutøvere og friluftselskere rundt omkring i verden. Du kan få drikkeflasker, drikkevesker og vesker med væskeblærer, i tillegg til et godt utvalg av tilbehør. Vi her hos Miinto er alltid opptatt av å tilby produkter av høy kvalitet, og det er uten tvil tilfellet når det gjelder Camelbak. De er ledende på markedet, og leverer utstyr til noen av verdens dyktigste militær- og forsvarsenheter, i tillegg til atleter over hele kloden. Du kan derfor være helt sikker på at du får produkter av høy kvalitet hvis du velger utstyr fra dette amerikanske merket.

Bredt sortiment

Vi har et godt og bredt utvalg her hos Miinto, og blant de mest populære produktene deres finner vi drikkeflasker. De er utformet med en biteventil som sikrer kjapp og enkel tilførsel av væske. De er spesielt velegnet til sportsfolk, siden det er spesielt viktig for disse å ha kontroll på væskeinntaket. En ideell løsning til lengre løpeturer, vandreturer og sykkelturer, er å velge en drikkevest. De fås i flere forskjellige størrelser med varierende kapasitet, slik at det garantert finnes en drikkevest som passer til dine behov.

Innovativt og holdbart

Det er helt forståelig at Camelbak er ledende på drikkesystemer. De benytter seg av nyskapende og avanserte teknologier de har brukt flere år på å utvikle, som blant annet OMEGA Water Beat-reservoir, HydroLink-utgangsrør, lekkasjesikkert skrulokk, isolert PureFlow-rør og HydroLock-henhånds flytkontroll. Du er med andre ord sikret et produkt hvor nytenkning, kvalitet og utforming går hånd i hånd hvis du velger et produkt fra Camelbak. Alt utstyret er både holdbart og praktisk, og når tørsten melder seg er det enkelt å slukke den. Med en elegant og lekker drikkeflaske eller drikkevask har du alltid noe å drikke i nærheten, selv om du er i bevegelse.POPULÆRE KATEGORIER INNEN SPORT OG TRENING:

Joggesko

Treningsklær

Treningstights

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

9 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.