Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Den lille prikken over i´en (8)

Tilbehør og hårpynt fra Den lille prikken over i'en er det som skal til for å gjøre et antrekk komplett. Med antiskli passer spennene selv til tynt hår, så hårpynten kan brukes av både store og små prinsesser. Den lille prikken over i'en er et norsk merke laget av to kreative damer fra Trondheim. De tilbyr smarte og pene løsninger for både hårpynt og oppbevaring.

Merket fører blant annet hårspenner, hårbånd til baby, hårbøyler og spenneholdere. Spenneholderne er ypperlige til å samle små spenner og hårpynt som lett forsvinner, og de kan henges på veggen slik at man alltid vet hvor man har hårpynten. Heng spenneholderen på soverommet eller badet så har du alltid hårpynten for hånd.

De supermyke babyhårbåndene passer perfekt til de minste prinsessene som enda ikke har så mye hår, men fortsatt fortjener litt pynt i hverdagen. Hårspennene kan brukes både i håret eller som pynt på klær, skjerf og vesker. Den lille prikken over i'en tilbyr sløyfer og spenner med detaljer som perler og Swarovski-krystaller, som virkelig er prikken over i'en. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

8 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.