Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Drink in the Box

Precidio Design har laget en perfekt drikkeflaske de kaller Drink in the Box. Den er funksjonell og lettvinn, og passer fint i matboksen og lunsjboksen. Når du kjøper en drikkeboks fra dette merket, så får du for det første god kvalitet og godt design. Det er også et miljøbevisst valg, siden du bruker samme drikkeflaske igjen og igjen, i stedet for å kjøpe drikke i engangsemballasjer.

En drikkeflaske fra Drink in the Box er laget av de aller beste og slitesterke materialene, slik at de kan brukes igjen og igjen, og samtidig tåler tøff behandling. Du behøver heller ikke å være redd for lekkasjer i matpakken, for de er garantert lekkasjefrie. I dag vet vi alle at sugerør av plastikk er en miljøversting, og derfor sitter sugerørene fast på drikkeboksen, slik at de ikke blir borte og må erstattes av nye.

Misjonen

Selskapet bak Drink in the Box, Presidio Design, spesialiserer seg innenfor design og produksjon av 2go kopp og matvennlige produkter. De benytter seg av nye og slitesterke materialer, og designer morsomme og funksjonelle løsninger slik at kundene kan drikke og spise godt, samtidig som de reduserer det miljømessige fotavtrykket på planeten. Det hele startet i 2011, da grunnleggeren og hans familie ville gjøre noe med matvanene sine. De ville leve et sunnere liv, og begynte derfor å lage sunnere mat, trene daglig og drikke mer væske. Mens grunnleggeren av Presidio Design, Marc, var i gang med å lage matpakkene til barna, la han merke hvor ekstremt høyt sukkerinnholdet var i de forskjellige juiceboksene.

Mange av de mest kjente og anerkjente merkene hadde mellom 24 og 28 gram sukker i hver kartong! Marc regnet på det hele, og fant ut at barna på årsbasis fikk med seg over 13 kilo sukker i nistepakka – og det bare fra juicen! Dermed kom ideen til liv om å lage en bedre måte å la barna få med seg drikke på skolen på, og Drink in the Box ble skapt. Det viste seg fort at det var et stort marked for Marcs idé, og i dag selges Drink in the Box mer enn 1000 forskjellige steder i USA, i tillegg til i mer enn 20 land.

Drikkeflaske fra et miljøbevisst firma

Presidio Design vet at jo mer man jobber, jo større er sjansene for hell. Nøkkelen til Drink in the Box er nemlig steinhard jobbing for å gjøre livet enklere og bedre for kundene sin, de ansatte og ikke minst kloden vår. Samtidig som man tilfører kroppen væske, så er det også viktig å minske sukkerinntaket, redusere avfallsmengden og ikke minst redusere den belastningen vi påfører planeten vår. Når du kjøper en drikkeboks eller drikkeflaske fra Drink in the Box, så kan du være sikker på at selskapet bak produktene har høye etiske standarder med respekt for handelspartnerne sine.

Vi kan trygt si de har en sterk miljøbevissthet. Nå kan du være med og redusere forbruket av engangsemballasje, og vise du bryr deg om miljøet med en drikkeflaske eller drikkeboks fra Drink in the Box. Det finnes mange forskjellige design og størrelser, og du finner helt sikkert en eller to som passer perfekt til deg, eller kanskje dere, her inne hos oss.POPULÆRE KATEGORIER TIL BARN:

Barneklær

Barnesko

Vinterjakker til barn

Filter

0 resultater

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.