Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Happy Plugs (1)

"

Det var en gang da høretelefoner bare handlet om funksjon, men dette hører fortiden til. Med Happy Plugs blir musikken din en del av stilen din. Optimer antrekket ditt med de riktige høretelefonene for å vise hvem du er.

Fra Sverige og ut til hele verden

Happy Plugs er et svensk merke med en veldig enkel filosofi: Man skal ikke være nødt til å velge mellom funksjon og stil. Helt siden begynnelsen har merket strebet etter å gjøre musikk til et motetilbehør, med blant annet høretelefoner du kan putte inn i ørene når du skal på jobben tidlig om morgenen, eller et par høyttalere du kan ta med når du skal på stranden og feste. Flere priser for god design har gjort at svenske Happy Plugs på kort tid har gått fra å være en praktisk detalj til å bli et must-have for alle musikk- og moteinteresserte. De finnes i mange forskjellige farger og stiler, og har hver sin personlighet. Med andre ord så er det helt sikkert et par som passer deg også. Produktene er tilgjengelige i over 70 land, og har nå blitt et globalt motefenomen.

Mote og musikk går hånd i hånd

Happy Plugs vet nøyaktig hvor viktig det er at alt har sin egen plass i et smart antrekk. Man kan ikke bare blande og kaste mange forskjellige ting sammen, og håpe på det beste. Derfor finnes høretelefonene i mange forskjellige farger og modeller, alle med flott design. Du kan for eksempel velge modellen Marble, som gir en litt mer sofistikert følelse. Hvis du trenger høretelefoner til joggeturen eller treningssenteret, så finnes det spesielt formede høretelefoner, som gjør det enkelt for deg å fokusere på treningen din og på musikken som pumper og gir deg energi. Så kan du gi litt ekstra når du trener. Uansett hva du er på utkikk etter finnes Happy Plugs med flere alternativer, slik at du alltid kan føle deg på topp.

Hverdagsluksus og funksjon

Det finnes flere krav som et par gode høretelefoner skal oppfylle. Det skal være god lyd, de skal være behagelige å ha på og heller ikke ta opp for mye plass i veska eller lomma. Happy Plugs oppfyller alle disse kravene. Med sitt slanke design og stor lyd i lite format, har du alle muligheter for å stenge omverden ute og høre musikken din akkurat når det passer deg. Få deg gjerne flere forskjellige farger, slik at det passer til de forskjellige humørene du er i. Hva med pasteller og nøytrale nyanser til en alminnelig dag, og Happy Plugs Gold og Silver når du føler deg litt mer luksuriøs og handlekraftig? I tillegg til høretelefoner så har de som tidligere nevnt også høyttalere. Disse fås også i flere forskjellige modeller og størrelser, slik at du kan ta med deg musikken uansett hvor du går. Høyttalerne har selvfølgelig også den samme gode lyden man forventer fra denne svenske kvalitetsprodusenten.KJØPES OFTE SAMMEN MED:

Lommebøker

Rumpetasker

Vesker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

1 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.