EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

J. Harvest & Frost (54)

J. Harvest & Frost er et elegant merke med kjærlighet for fine skjorter. De har som mål å bringe estetikk og lidenskap til arbeidsdagen din med utsøkte herreklær og dameklær. Det er utvilsomt de stilige skjortene som står i fokus. De selger også enkelte plagg som jumpere og blazere. Det elegante merket tilbyr kvalitetsplagg med sofistikert søm, god passform og diskré farger, inspirert av moderne design og klassiske detaljer.

De stilrene plaggene kan enkelt tilpasses din individuelle stil. Du kan føle deg selvsikker i antrekk fra J. Harvest & Frost, enten du skal på et møte eller holde et viktig foredrag.

Klær til både ham og henne

J. Harvest & Frost tilbyr et godt utvalg av herreklær og dameklær. Klærne har en vakker estetikk og nøye utvalgte detaljer. Du kan velge blant klassiske farger som hvit, blå, grå og sort. Det gjør at dameklærne er enkle å style. Motebevisste kvinner kan kombinere skjortene med stramme jeans, sneakers og en blazer for å skape en elegant, men samtidig avslappet look. Du toner antrekket opp betraktelig ved å bygge jeansen ut med dressbukser eller blyantskjørt, samt et par diskré pumps.

Du kan style antrekket ditt ytterligere ved å kombinere forskjellig tilbehør. Store øreringer og statement-smykker passer godt ved mer uformelle anledninger hvor du kan leke deg litt med stilen din, mens stilrent tilbehør tar seg godt ut ved mer formelle jobbsammenkomster. Dersom du skal rett ut på byen og ikke har tid til å reise hjem å skifte, kan du enkelt tilpasse skjorten til anledningen. Ta med deg en bag med et skjørt, et par høye hæler, smykker og en skinnjakke, og skjorten får øyeblikkelig et trendy og unikt preg som garantert vekker beundring.

Herreskjorter som er enkle å style

Du er stilbevisst og vet hva du vil ha. Skjortene skal sitte godt og ha et klassisk design som enkelt sklir inn i enhver jobbanledning, samtidig som du ønsker å skille deg litt ut i mengden. J. Harvest & Frost har herreklær til kvalitetsbevisste menn som vet nøyaktig hvordan plagget skal sitte. De fås i forskjellige modeller, farger og fasonger, slik at du kan få en skjorte som passer perfekt til din kroppsfasong. Herreklærne er like enkle å style som det dameklærne er. De kan brukes til både jeans og dressbukser, alt etter hva anledningen krever.

Du kan bruke en sort skinnjakke over skjorten, dersom du ønsker et mer laidback look. Slips og blazere gjør antrekket derimot mer formelt. De nøytrale fargene og enkle snittene gjør at du kan mikse og matche plaggene med det meste du har i garderobeskapet ditt fra før av, og det er enkelt å sette sammen et helhetlig og gjennomført antrekk med noen nøye utvalgte basisplagg fra J. Harvest & Frost. Herreklærne kan brukes til jobb og i hverdagen. Du skaper deg nye, stilfulle antrekk ved å ha forskjellig tilbehør lett for hånden, slik at du kan variere antrekket ditt. Selv små detaljer som klokker og sko kan ha mye å si for hvordan resultatet ditt blir. Det er dessuten enkelt å tilføre et autentisk preg over selv strenge dresskoder ved å bruke det rette tilbehøret, og det gjelder for både herre- og dameklær.KJØPES OFTE SAMMEN MED:

Dresser til herre

Jakker & frakker til herre

Pensko

Slips

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

54 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.