EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Martinsen (9)

Det er ingenting som preger et hus som møbler. Det er det som gir hjemme særpreg og personlighet, og mange ser på møblene som husets sjel. Martinsen er en av Skandinavias største importører av møbler, og siden møbelavdelingen ble startet i 2000, har selskapet opplevd en kontinuerlig vekst. De er omhyggelige i sine valg av møbler, og det hele er basert på trender, stilarter og boformer.

Martinsen er en av de aller største importørene av artikler til møbel- og interiørbransjen i hele Skandinavia. Selskapet er bygd på god kunnskap innenfor handel, besluttsomhet, sans for trender, stilarter og design. Firmaet preges ellers av god logistikk og stor lagerkapasitet, og som handelspartner er de opptatte av å kunne se nye muligheter og alltid yte maksimalt service til kundene deres. Selskapet samarbeider dessuten med kjeder i Norge og Sverige for å kunne skaffe moderne og tidsriktig er varer til riktig pris og av den helt riktige kvaliteten.

Funksjon og stil

Noe av det aller viktigste er et møbel skal kunne, er å være praktisk. En sofa skal først og fremst være behagelig å sitte i, og den skal tåle jevnlig bruk i lang tid. Men dette er i prinsippet, og ikke i virkeligheten. Selvfølgelig skal møbler være behagelig å sitte i, men det er minst like så viktig med godt design som komfort. Faktisk kan man i dag si at disse to egenskapene er like viktige. Og det er først når de stilige og det praktiske kombineres at et møbel får den funksjonen den skal ha. Det estetiske er viktig for øyet, og det funksjonelle er viktig for kroppen.

Alt fra småmøbler til puffer

Møblene Martinsen kan tilby kommer fra hele verden. Men de aller fleste kommer fra Asia som nå har blitt verdens ledende region når det kommer til møbelproduksjon. Selskapet har kontorer i Kina og Malaysia, og kan på den måten styre handelen på nært hold. Men du behøver heldigvis ikke å reise så langt for å prøvesitte og merke møblene på egenhånd. Martinsen har nemlig et utstillingslokale på Jevnaker hvor de har satt opp en utstilling av møbler og hagemøbler i ett 650 m² stort lokale. Og her finner du alle mulige typer møbler, som blant annet et godt utvalg av småmøbler til barn, entresett, kommoder, speil, skoskap, puffer og produkter for åpenbaring.

Lokal tilstedeværelse

Martinsen har et stort nettverk av ulike leverandører, og det brede varesortimentet består av over 8000 ulike artikler. Av alle disse artiklene blir cirka 50 % byttet ut årlig for å sikre at det alltid er nye og spennende møbler og artikler i utvalget. De har strenge krav til leveringssikkerheten, produktkvaliteten og etisk handel, og har etablert egne innkjøpskontorer i produksjonslandene for å lettere ivareta disse kravene og interessene. Og her på siden kan du ta en nærmere kikk på det gedigne utvalget av møbler fra Martinsen. Vi vil bli veldig overrasket hvis du ikke finner noe du liker.MER INSPIRASJON TIL HJEMMET:

Interiørartikler

Lamper

Puter & putetrekk

Vaser, blomsterpotter & pidestaller

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

9 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.