EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Brands Saxx

Saxx (15)

Når det kommer til hva slags klær til herrer som skal være av ekstra god kvalitet, er det særlig viktig at plagg som boxershorts, badeshorts og undertøy er av helt topp standard. Det er nemlig de innerste plaggene som bestemmer om man føler komfortabel eller ikke, og hos SAXX kan du få komfort og stil samtidig.

Mange menn har stilt seg selv spørsmålet om hvorfor det ikke finnes bedre undertøy til herrer. For vi er mange som har tilbrakt timevis med undertøy som gir ubehagelige friksjoner og andre ubehagelige påvirkninger på kroppen. Enten er undertøyet for løst, eller så sitter det altfor stramt og strammer der de ikke burde. Svaret på dette spørsmålet er enkelt – det er nemlig SAXX. Dette undertøyet er ganske enkelt designet på en ny måte. De har en patentert teknologi som endrer seg med deg og gir deg revolusjonerende komfort hele dagen lang.

Basert på ny teknologi

SAXX lager badeshorts, boxershorts og undertøy til herre ved hjelp av både god smak og ikke minst teknologi. BallPark Pouch® heter teknologien, og dette er en hengekøyeformet pung, designet slik at den holder alt på plass. Takket være de pustende trådfeltene og Flat Out Seams forebygges friksjon mot huden, noe som gir gnidningsfri støtte. Boxershorts er med andre ord ikke bare boxershorts, og i dag kan menn også endelig få den kvaliteten de fortjener helt innerst mot huden.

Komfort og stil

Det er ikke bare teknologien som gjør undertøyet fra SAXX så utrolig komfortabelt. Materialvalget er viktig og det skal selvfølgelig være av den aller beste kvalitet. Slik er det med badeshorts og boxershorts fra dette merket. Materialet puster, slik at det ikke samler seg unødvendig fukt i skrittet. Design er også viktig, og derfor får du boxershorts og badeshorts i mange forskjellige modeller, farger og mønstre. For selv om man som regel ikke viser frem undertøyet sitt så ofte, så er det viktig selv å vite at man har noe flott innerst inne. I tillegg er det jo tross alt enkelte anledninger hvor andre skal se deg i et par underbukser, så hvorfor ikke la dem se deg i noe flott, som er med på å fremheve den du er?

Mange forskjellige design og farger

Når du kikker nærmere på kolleksjonen til SAXX, så vil du umiddelbart innse at det er mange forskjellige varianter og modeller å velge mellom. Hvis du vil ha en boxershorts så kan du for eksempel velge et par med et morsomt pølse-mønster. Dette kan være med til å vise at du både har en sans for stil, i tillegg til en humoristisk sans. Du kan selvfølgelig også velge flere ensfargede varianter i flotte farger, hvis du er ute etter et mer klassisk uttrykk. Det er også mange forskjellige badeshorts å velge mellom. Her finner du de klassiske ensfargede, i tillegg til de litt mer fargeglade utgavene. Felles for alle er at de har stilrene snitt og en uovertruffen komfort.POPULÆRE KATEGORIER TIL HERRE:

Hettegensere

T-skjorter

Skjorter

Vinterjakker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

15 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.