EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Serendipity (34)

Serendipity tilbyr økologiske klær med dansk design til baby og barn. De bruker naturlige materialer som ull, bomull og lin. Klærne har et rent design uten forstyrrende elementer og skal være bekvemme for barnet å bevege seg i. Designet er inspirert av naturen og lekende barn, og har et snev av minner fra en svunnen tid. Serendipity tilbyr blant annet kjoler, bukser, nostalgiske skyggeluer, overdeler og shorts, alt i den rene behagelige kvaliteten som Serendipity er kjent for.

Det var kjærlighet til følelsen og kvaliteten av naturlige materialer som var opprinnelsen til merket Serendipity. I 2003 ble merket startet med noen få organiske plagg av den mykeste velour. I dag kommer Serendipity med to årlige kolleksjoner og stadig oppdaterte plagg.

Klær fra Serendipity er behagelige og laget for barns hud. Alle materialene er sertifiserte økologiske materialer og merket har stor fokus på miljøet. På denne måten slipper man unødvendige kjemikalier i klærne og plaggene blir tryggere for barns sarte hud. Serendipity har også fokus på etisk handel og produksjonsprosessen er fairtrade-sertifisert. Filosofien om rene materialer og ren produksjon kommer også fram i navnet som er et spill på det latinske ordet «serena» som betyr «ren». Ordet Serendipity kan også bety en hyggelig overraskelse.

Her på miinto.no finner du nøye utvalgte plagg fra Serendipity. Bestill her og få plaggene tilsendt innen få virkedager. 

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

34 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.