Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KJOLER

Er du på jakt etter den helt perfekte kjolen til garderoben din? Eller kanskje du ønsker å supplere garderoben din litt? For er det noe vi jenter kjenner til, så er det den følelsen av å stå foran klesskapet sitt og ikke helt vite hva man skal ha på seg. Kanskje man føler at man er lei av alle klærne man eier og har, eller kanskje man bare ikke helt føler at man har det som gjenspeiler det humøret og følelsen man har den dagen. Noen dager er man også bare trøtt, og ønsker ikke å bruke så mye tid på å sette sammen det perfekte antrekket. 

I alle disse situasjonene vil vi påstå og mene at en kjole er det perfekte valget. En kjole er utrolig rask å bare slenge på seg, også vil man nesten alltid føle seg utrolig frisk og fin. Det får en til å føle seg feminin, til å føle seg pen og til å føle at man har gjort en liten ekstra innsats for å se bra ut den dagen – selv om det egentlig kanskje ikke alltid er tilfellet. 

Her på denne siden har vi i Miinto samlet sammen hele vårt store utvalg av kjoler på ett og samme sted. Vårt utvalg er enormt, og inkluderer alt fra de helt pyntede festkjolene, også kalt en penkjole, til de mer avslappede sommerkjolene eller hverdagskjolene som man bare slenger over seg. Du kan dessuten bruke våre sorteringsmuligheter for å finne akkurat den type kjole eller anledning du ser etter kjole til, eller så kan du helt enkelt bare bla deg gjennom vårt store utvalg for å la deg inspirere og gå på oppdagelse i en verden av vakre, flotte og fine kjoler. Kanskje du til og med finner ditt nye favorittplagg i dag?


Kjolen er et nøkkelplagg


Et nøkkelplagg vi jenter aldri får nok av er nettopp kjolene våre. I tillegg til at du har et helt antrekk i ett og samme plagg, er kjolen et plagg man veldig enkelt kan style opp og ned alt etter anledningen man skal kle seg til, ens egen smak og personlige stil. Med litt kreativitet og fantasi kan én kjole brukes både til bryllup og til hverdag med riktig tilbehør, alt handler nemlig bare om hvordan den styles. For eksempel er en løs bohemsk kjole med litt lengde helt nydelig sammen med et par lekre sandaler og en flott clutchveske hvis du er gjest i et bryllup. Samtidig blir den samme kjolen utrolig kul og «fresh» med en avslappet stil hvis den bæres sammen med et par moteriktige sneakers. Her på Miinto har vi også et stort utvalg av designer kjoler, fra merker som Ganni og Stine Goya. 

Uansett om du er på jakt etter den helt pyntede paljettkjolen til nyttårsfesten, den lille sorte til julebordsesongen, en lett og ledig sommerkjole eller en avslappet og sporty hverdagskjole har du et hav av valgmuligheter her på nett hos Miinto. Velg snittet, stilen og lengden du er aller mest komfortabel i, og gå for et materiale, mønster eller farge som passer den årstiden og anledningen du skal bruke den i.


Romantiske og delikate kjoler


Vi elsker kjoler med romantiske detaljer som rysjer og volanger! Denne vintage-inspirerte sommertrenden, som de siste årene har gått igjen sesong etter sesong, ser heldigvis ut til å fortsette en god stund til. Ønsker du en søt og romantisk stil, da har du altså utrolig mange valgmuligheter her hos Miinto. 

Hva med for eksempel å gå for en hvit kjole med delikate blondedetaljer, en pudderrosa variant med volanger i plissé, eller kanskje en blomstrete midikjole som akkurat viser de solbrune leggene du har ligget ute i solen for å få? Uansett om du foretrekker kjoler med eller uten ermer, løse eller ettersittende, finner du en rekke alternativ her på Miinto.


Klassiske og sofistikerte kjoler


Uansett om du har en klassisk stil til vanlig eller pleier å kle deg mer vågalt er en klassisk kjole et must-have i damegarderoben vår. Består klesskapet ditt hovedsakelig av sofistikerte plagg og du liker en profesjonell stil, finner du perfekte kjoler til din smak fra både skandinaviske og internasjonale designere her hos oss. 

For å få litt variasjon til jobbantrekket ditt kan du fint velge en knelang kjole med strenge skjæringer og noen asymmetriske snitt. Det er nemlig en perfekt kjole dersom man skal følge en kleskode på jobben sin som krever en bestemt stil, samtidig som den kan brukes både i selskap og på fest.


En Verden av Kjoler: Fra Sommerkjoler til Festkjoler


Kjoler er en uunnværlig del av enhver kvinnes garderobe. Enten du leter etter sommerkjoler, festkjoler eller hverdagskjoler, er det alltid et stort utvalg å velge mellom. 

Sommerkjolene er ofte lette og luftige, perfekte for varme dager. Lange kjoler i denne kategorien kan gi et elegant og sofistikert uttrykk, mens kortere modeller gir en mer avslappet stil. 

Når det kommer til klær for spesielle anledninger, er festkjoler noe de fleste kvinner har i skapet sitt. Det finnes kjoler til fest i alle mulige farger, mønstre og stiler. En Vero Moda kjole med blomster kan være et flott valg for en sommerfest, mens en mer formell festkjole kan være passende for en kveldsarrangement.

Er du invitert til bryllup? Å finne den perfekte kjolen til bryllup kan være utfordrende, men det finnes mange alternativer å velge mellom. Alt fra elegante skjortekjoler til glamorøse aftenkjoler passer for denne anledningen.

For hverdagsbruk er skjortekjole et populært valg. Dette er komfortable kjoler som passer godt både på jobb og i sosiale sammenhenger. En Only kjole med blomster kan gi deg et feminint og trendy utseende.

Når julen nærmer seg, er julekjole et must-have plagg. Enten du foretrekker en klassisk rød kjole eller noe mer glitrende, vil du garantert føle deg festlig og fin.

Enten du leter etter sommerkjoler, skjortekjoler, festkjoler eller kjoler til bryllup - valget er ditt! Husk bare at det viktigste er at du føler deg komfortabel og vakker i det du har på deg.


Kjoler som både rocker og skiller seg ut 


Foretrekker du kanskje at kjolene dine har en unik brodd for en sterkere og mer rocka stil finnes det for eksempel mange varianter i skinn her hos oss. Du kan også velge blant vårt store utvalg av den lille sorte og style den med tøffe og robuste boots. Er du ekstra vågal kan du prøve en røff kjole med 80-tallsinspirerte kraftige skuldre i flott fløyel, glitterdetaljer og kombinere med store øredobber. Eller kanskje du kunne tenkt deg en linkjole, som er innmari trendy denne sesongen? 

Uansett hva slags kjole det er du er på jakt etter, så er Miinto stedet med utvalget. Vi samarbeider nemlig med Norges største utvalg av lokale og selvstendige butikker, og har æren av å kunne tilby alt det de har å tilby av kjoler, i tillegg til alt annet av klær, interiør og sko. Det betyr med andre ord at vi har et helt enormt utvalg av kjoler. Her kan du finne kjoler fra en rekke kjente og ukjente designere og motehus fra både innland og utland. Du finner dessuten kjoler i alle stiler, fasonger, lengder, farger og mønstre. Alle og enhver vil hos oss kunne finne en kjole som faller i smak, uansett om de er på jakt etter en kjole til fest eller til noe litt mer hverdagslig. Kjøp din kjole på nett i dag. 


Utforsk Verdenen av Kjoler på Miinto


Miinto har noe for alle, uavhengig av stil og smak. Hvis du leter etter noe elegant og sofistikert, vil du elske vårt utvalg av lange aftenkjoler og cocktailkjoler. For de mer uformelle dagene har vi også mange flotte hverdagskjoler og maxikjoler som passer perfekt for både jobb og fritid.

Enten du trenger en kjole til et spesielt arrangement eller bare ønsker å oppdatere garderoben din med noen nye stykker, har Miinto alt du trenger. Vi har alt fra formelle kjoler som er perfekte for spesielle anledninger, til mer casual kjoler som kan brukes på jobb eller i helgene.

Side 1 Av 192

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.