Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VINTERSPORT

Her hos Miinto har vi et stort og variert utvalg av skiklær fra alle de mest populære og kjente merkene, og du finner skiklær som passer til alle typer vintersport og vinteraktiviteter. Kjennetegnet for utvalget er høy kvalitet og flott design, og vi er sikre på at det er noe som passer for deg uansett behov og stil.

Gode skiklær er essensielt for å kunne nyte vinteren på ski. Uten ordentlig utstyr ender skituren ofte med å bli en kald og våt affære. Gode skiklær skal være vanntette, ha gode pusteegenskaper, være slitesterke og isolere godt. Det er helt klart en fordel å ha skiklær som kan kobles sammen eller lukkes helt tett til kroppen. Dermed blir man ikke våt og kald av snø innunder skiklærne. Her på siden finner du skiklær i høy kvalitet og design i høy klasse.


Undertøy


Når man kikker etter klær man kan dyrke vintersport i, som for eksempel langrennsklær, så er det en god idé å se etter hele pakken. Det vil si at du skal ha funksjonelle og gode skiklær fra innerst til ytterst. Et godt antrekk som passer til en vinterdag på skiferien, starter med undertøyet. Skikkelig undertøy sitter komfortabelt og ganske tett inntil kroppen. Undertøyets primære oppgave og funksjon er å transportere svette og fukt bort fra kroppen så du ikke blir kald innefra. Ved å transportere svette bort fra kroppen kan du holde deg frisk hele dagen.


Mellomlag


Neste steget er et varmende og isolerende mellomlag. Mellomlaget er reelt det som skal sørge for at du kan holde varmen. Et godt mellomlag holder den varme luften inntil kroppen og lar fukten puste igjennom. Dermed kan du holde varmen uten å «svette som en gris». Mellomlag finnes i flere forskjellige materialer som dun, fleece, ull, bomull og polyester. Hvilket materiale du velger er helt opp til deg og dine krav til klærne.


Ytterlag


Ytterlaget er det som beskytter deg mot vær og vind. Når vi snakker om ytterlag snakker man typisk om skijakker og skibukser, men det involverer egentlig også skihansker. I det ytterste laget er det viktig at du er oppmerksom på at ytterlaget beskytter effektivt mot vind og elementer. Det ytterste laget skal være vindavvisende, ha en effektiv membran som er sterkt vannavvisende og samtidig pustende slik at du kan bli kvitt varmen innefra. Hvis du ikke har problemer med å holde deg varm, anbefaler vi at det ytterste laget bare er et skallag, men hvis du ofte har problemer med å holde varmen, så kan det være en fordel å ha fôring eller dun i det ytterste laget også.


Finn skiklær her hos Miinto


Dette er altså noen av de tingene du skal være oppmerksom på for å få mest mulig ut av skiopplevelsene. Du skal selvsagt også huske på hansker og skisokker, i tillegg til en god og varm lue. Alle disse tingene finner du selvfølgelig her inne hos oss. Ta en nærmere kikk på det flotte utvalget her på siden og la deg bli inspirert til den neste skiopplevelsen.



OPPDAG BESTSELGENDE VINTERSPORTSMERKER:

Bergans

Bjørn Dæhlie

Devold

Johaug

Kari Traa

Norrøna

Oakley

Swix

Ulvang

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.